13
MAR
2018

AMCA Toronto Lecture Series 2018 | Vlatka Štimac Ljubas: Hrvatska Leksikografija | Friday March 23

AMCA Toronto poziva clanove i goste na predavanje Dr. Vlatke Stimac Ljubas, jezikoslovne kroatistice iz Leksikografskog zavoda Miroslav Krleza, na temu Hrvatske leksikografije na kojem ce se osvrnuti i na rad Zavoda. Predavanje ce se odrzati u petak 23. ozujka s pocetkom u 7:30 navecer u Baka Gallery Cafe-u. Predavanje ce biti na hrvatskom jeziku.

Nakon predavanja svi sudionici su pozvani na domjenak sa zakuskom i casom vina, sto je ukljuceno u cijenu ulaznica: clanovi AMCA-e Toronto $15, ostali $25, a studenti i clanovi AMCA Youth ce imati besplatan ulaz na predavanje. Zbog ogranicenog broja ulaznica preporucujemo da se registrirate na lectureseries@amcatoronto.com ili pak na 905-916-6006.

————————-

AMCA Toronto would like to extend an invitation to members and guests to a lecture by Dr. Vlatke Stimac Ljubas. The lecture will be held on Friday March 23 at 7:30pm at Baka Gallery Cafe. The lecture will be in Croatian. Snacks and a glass of wine is included in the price of admission. The ticket price for members is $15, for non members $25 and for AMCA Youth there is no cover. Due to the limited number of seats, please register by e-mailing lectureseries@amcatoronto.com or by calling 905-916-6006.

Leave a Reply

*

captcha *